RADIOFRECVENTA | Informatii

Informatii

RADIOFRECVENTA

Primul tratament nechirurgical in Romania, care permite remodelarea vulvei si vaginului, trateaza incontinenta urinara, amelioreaza textura, tonusul si lubrefierea si creste sensibilitatea in tesuturile tratate.

Tratamentele cu radiofrecventa reprezinta un mijloc impresionant de a restabili functia normala a vaginului. Cu numai cateva tratamente se poate obtine tonifierea si hidratarea vaginului, responsivitatea sexuala si continenta urinara, precum si rejuvenarea labiilor.

Cui se adreseaza tratamentul cu radiofrecventa

Tratamentul cu radiofrecventa se adreseaza femeilor:

– care sufera de laxitate vaginala, senzatia de vagin larg

– carora le displace imaginea labiilor mari, nude sau imbracate in costum de baie, lenjerie sau pantaloni

– care sufera de hipertrofie  labiilor mici (marime anormala a labiilor mici care proemina prin labiile mari)

– care sufera de disfunctie orgasmica

– care nu pot mentine in vagin un tampon

– care sufera de relaxare pelvina in urma nasterilor

– care sufera de prolaps vezical sau rectal

– care prezinta incontinenta urinara sau scurgeri de urina

– care au uscaciune vaginala sau vulvara la menopauza

Tratamentul cu radiofrecventa ofera rezultate remarcabile, satisfactie deplina din partea pacientelor, este sigur, nu prezinta efecte adverse, nu necesita perioada de recuperare, este bine tolerat. Efectele sunt vizibile chiar dupa primul tratament.

Cum functioneaza tratamentul cu radiofrecventa

Tratamentul cu radiofrecventa utilizeaza energie de radiofrecventa si ultrasunete, care incalzesc zona de tratament la 40-42°C la suprafata pielii, sub control permanent. Cresterea temperaturii stimuleaza neocolageneza, adica productia de colagen nou care regenereaza celulele si creste fermitatea zonei tratate. Procedura nu provoaca distructie in tesuturile din jur, de aceea este considerata o conduita foarte sigura de tratament.

Radiofrecventa actioneaza foarte eficient asupra pielii si tesuturilor care sunt umede si bine hidratate in mod natural, cum sunt vaginul si vulva.

BENEFICIILE TRATAMENTULUI CU RADIOFRECVENTA

Tonifiere vaginala (interna): reduce laxitatea la nivelul deschiderii vaginului (introit vaginal) si pe toata lungimea canalului vaginal, efecte observate atat de pacienta, cat si de partener

Tonifiere vulvara (externa): tonifiaza si reduce laxitatea (lasarea) labiilor mari, pielea devine mai supla si mai neteda

Control urinar
: reduce incontinenta urinara

Hidratare: ingroasa mucoasa vaginala si creste lubrefierea naturala; reduce disconfortul datorat uscaciunii vaginale; poate fi asociat cu terapia de substitutie hormonala

Satisfactie sexuala: creste satisfactia sexuala a pacientei si partenerului

Cat dureaza efectul tratamentului cu radiofrecventa

Efectele depline ale tratamentului cu radiofrecventa se pot observa la 3-6 luni dupa tratament. Durata acestor rezultate depinde de starea tesuturilor la prima sedinta. In general, efectele tratamentului cu radiofrecventa dureaza 3 ani. Dupa caz, pentru mentinerea rezultatelor, se recomanda tratamente de intretinere periodice, anuale.

Nasterile ulterioare tratamentelor pot afecta rezultatele obtinute prin procedurile cu radiofrecventa, datorita intinderii tesuturilor.

Contraindicatia tratamentului cu radiofrecventa este purtarea unui sterilet cu cupru.