LASER | Informatii

Informatii

LASER

Cui se adreseaza tratamentul laser

Tratamentul laser se adreseaza femeilor care sufera de laxitate vaginalaincontinenta urinara si uscaciune sau iritatie vaginala si|sau vulvara. Tratamentul laser este un tratament revolutionar, cu spectru larg, simplu, foarte eficient, care poate rezolva aceste probleme extrem de intime.

Tratamentul laser intravaginal este recomandat in principal in urmatoarele cazuri:

atrofie vaginala

laxitate vaginala

incontinenta urinara de menopauza sau dupa nastere

pierderea placerii sexuale

Tratamentul laser vulvar are urmatoarele indicatii principale

– atrofia vulvara | rejuvenare

– albirea vulvei si regiunii perianale | depigmentare

– eliminarea cicatricilor si vergeturilor

– reconstructia partilor malformate | deformate

– himenoplastie | revirginare

– perineoplastie

Beneficiile tratamentului laser

– Strange si tonifiaza vaginul, prin cresterea grosimii si elasticitatii peretilor vaginali

– Stimuleaza lubrefierea naturala

– Imbunatateste experienta sexuala

– Imbunatateste orgasmul si functia sexuala

– Reduce sau elimina mancarimea, iritatia si durerea

– Reduce sau elimina durerea la contact sexual

– Imbunatateste functia celulelor vaginale

– Amelioreaza semnificativ simptomele de incontinenta urinara

– Amelioreaza functia vezicii urinare

Cum functioneaza tratamentul laser

Tratamentul laser functioneaza pe baza de energie laser pulsata, care patrunde in stratul de colagen al mucoasei vaginale, pe care il incalzeste si il “strange” initial, determinand o regenerare secundara si stramtarea vaginului. Aceasta tonifiere se manifesta la nivelul vaginului, a punctului G, a clitorisului, a uretrei si vezicii urinare. Procedura nu provoaca distructie in tesuturile din jur, de aceea este considerata o conduita foarte sigura de tratament.

La nivelul vaginului, laser-ul stimuleaza straturile importante al tesutului vaginal – mucoasa si submucoasa. Aceste straturi contin celulele care asigura elasticitatea, lubrefierea si flexibilitatea vaginala. Atunci cand fibrele de colagen sunt intinse si nu sunt inlocuite cu unele noi, vaginul se largeste.

Laser-ul actioneaza strict asupra acestor celule, fara a distruge tesutul inconjurator, datorita undelor cu lungime bine determinata. El stimuleaza celulele din aceste straturi, care vor incepe un proces de regenerare, cunoscut sub numele de NEOCOLAGENEZA.

Acest tratament este tintit si eficient si are ca efect revitalizarea vaginului. El reprezinta o veritabila rejuvenare la nivel celular.

Tratamentele laser sunt rapide, sigure, bine tolerate, in general nedureroase, fara efecte adverse, necesita organizare minima, nu necesita perioada de recuperare, cu alte cuvinte nu afecteaza viata de zi cu zi. Dar cel mai important – ele sunt EFICIENTE.

Rezultatul acestei proceduri este remodelarea completa a mucoasei vaginale si un tesut vaginal robust, rejuvenat cu fibre de colagen si elastina lungi si groase.

Ce nu face laser-ul

In pofida aparentei, laser-ul nu este absolut magic. El nu poate tonifia musculatura pelvina, un ingredient esential pentru un vagin tonic. Va trebui sa completezi tratamentul cu exercitii pelvine pentru a beneficia pe deplin de rezultatele vaginului post-laser.

Efectele tratamentul laser nu sunt permanente. Cu toate acestea durata efectului depinde de starea in care se afla tesuturile la prima sedinta. Daca vaginul si structurile pelvine sunt foarte relaxate, cel mai probabil vei avea nevoie de mai multe sedinte de tratament pentru a obtine rezultate bune.

Acolo unde laser-ul nu poate patrunde, se intervine cu radiofrecventa, de aceea in general cele doua proceduri sunt asociate si ambele sunt incluse in Programul Intim.

Cat dureaza efectul tratamentului laser

In general, rezultatele unui tratament laser dureaza minim un an, dupa care poti programa o alta consultatie sau sedinta de tratament.