LIFTING VAGINAL | VAGINAL NARROWER™ | Informatii

Informatii

LIFTING VAGINAL | VAGINAL NARROWER™

Lifting-ul vaginal cu ajutorul firelor Vaginal Narrower™ este indicat pentru repararea defectelor functionale si cosmetice ale perineului, datorate largirii excesive a deschiderii vaginale. Aceste probleme rezulta de regula in urma nasterii pe cale vaginala, a inciziilor si suturilor perineale la nastere.

Majoritatea pacientelor decid sa efectueze procedura Vaginal Narrower datorita unei vieti sexuale deteriorate, cauzata de senzatia de vagin “larg”, de regula asociata si cu defecte cosmetice ale zonei perineale. De principiu, interventia este indicata femeilor sub 60 ani. 

Aceasta interventie este efectuata insa si femeilor care nu au nascut pe cale vaginala sau care au nascut pe cale vaginala dar nu au fost taiate si cusute la nastere. Pacientele cu deschidere vaginala larga se plang frecvent de secretii vaginale abundente care irita zona vulvara si perineala, produc leziuni cutanate si infectii secundare la nivelul regiunii genitale. Interventia Vaginal Narrower poate rezolva cu succes aceste probleme.

Vaginal Narrower™ – firul de sutura inovativ pentru lifting-ul vaginal

Vaginal Narrower™ este un fir de sutura complet resorbabil, cu o compozitie speciala atat din punct de vedere al materialului cat si al structurii, conceput pentru interventiile plastice ginecologice.

Vaginal Narrower™ permite o abordare minim invaziva si foarte eficienta a unei probleme extrem de comune in randul femeilor. Cu ajutorul sau se poate realiza ingustarea introitului vulvo-vaginal, imbunatatindu-se astfel estetica si functionalitatea zonei genitale la nivelul deschiderii vaginale, pe care practic o micsoreaza.

Indicatiile procedurii sunt:

– ingustarea deschiderii vaginale

– rejuvenarea si remodelarea perineului

– refacerea esteticii regiunii genitale externe dupa nastere