PROGRAM INTIM | Informatii

Informatii

PROGRAMUL INTIM

PROGRAMUL INTIM reprezinta un pachet de tratamente si proceduri menite sa conduca la tonifierea vaginului, ameliorarea lubrefierii naturale si rezolvarea incontinentei urinare, toate acestea fara operatie, fara durere si fara perioada de recuperare. Obiectivul tratamentului de rejuvenare este sa ai o viata sexuala mai buna, sa razi fara teama si sa te simti mai increzatoare in tine.

Ce trateaza PROGRAMUL INTIM?

Relaxarea (laxitatea) vaginala

Uscaciunea vaginala

Incontinenta urinara (scurgerea de urina la efort sau fara efort)

Tulburarile de orgasm sau lipsa orgasmului

– Disfunctiile sexuale datorate relaxarii tesuturilor

Vaginita atrofica de menopauza

– Orice disfunctie a sferei genitale | pelvina, vaginala, vulvara, perineala, urinara

– Refacerea nechirurgicala a calibrului vaginal

Cum putem rezolva problemele tesuturilor pelvine?

Pana de curand nu au existat metode eficiente de restabilire a functionalitatii tesuturilor distruse sau intinse, si chiar in prezent optiunile sunt limitate. Avem la dispozitie tratamentele laser si radiofrecventa, care pot stimula celulele vaginale si pelvine, restabilind functia, tonusul si elasticitatea. Aceste metode noi, avansate si extrem de inovative, reprezinta un mare pas inainte pentru femei.

Tratamentele vaginale pe care ti le pun la dispozitie sunt confortabile si nechirurgicale – deci nu exista sangerare, bisturiu sau anestezie. Tehnologia utilizata este pe baza de unde care patrund in celule si le revitalizeaza. Aceste tratamente nu au efecte permanente, ele necesita aplicari repetate, de regula o data pe an, dar efectul lor se cumuleaza in timp, astfel ca dupa o perioada ele fac o mare diferenta.

‘Rejuvenare’ poate parea un cuvant vag in sens larg, dar in acest context ceea ce se realizeaza prin tratament este fortarea celulelor de a performa mai bine dupa ce sunt stimulate cu aparatura laser sau de radiofrecventa.

Tratamentele, de regula 1 sau 2 sedinte (maxim 4 in decurs de cateva luni), apoi repetate anual sau la nevoie (uneori un singur tratament este suficient, nemaifiind necesare altele), reprezinta la ora actuala cea mai buna metoda de a tonifia un vagin lax, a ameliora simptomele incontinentei urinare si a reface labiile lasate si flaste.

Tratamentele actioneaza la nivel celular, determinand autoregenerarea celulelor vaginale si pelvine, care la randul lor vor produce mai mult colagen si elastina, ameliorand functia intregii celule. Aceasta rejuvenare celulara este neinvaziva, in sensul ca nu se distruge bariera pielii pentru a patrunde in interiorul tesuturilor.

Odata cu formarea de nou colagen, colagenul distrus, intins sau lax, va fi inlocuit cu colagen proaspat, astfel ca relaxarea pe care o resimti va fi inlocuita cu un tonus crescut si o functionalitate mai buna a zonei tratate. Intreaga zona genitala va fi influentata pozitiv, inclusiv clitorisul si labiile, bogate in fibre nervoase si care reprezinta o parte importanta a raspunsului sexual feminin.

Nota importanta: Tratamentele descrise mai sus NU sunt chirurgicale. Vaginoplastia chirurgicala este o interventie diferita, invaziva. In cadrul PROGRAMULUI INTIM nu efectuez aceasta interventie.

Tratamentele vaginale

Sexualitatea si vaginul femeii capata o atentie din ce in ce mai crescuta, iar medicina incearca sa gaseasca moduri noi si inovative de a restabili in mod neinvaziv functia acestor organe atat de importante. In prezent avem la dispozitie o serie de optiuni pentru a restabili lubrefierea vaginala, senzatia si functia, ceea ce este deja un castig foarte important.

Programul Intim creat de Dr. Hera se bazeaza pe o serie de tratamente personalizate care utilizeaza injectari anti-aging, echipamente laser si radiofrecventa.

Combinatia acestor tratamente permite adresarea diferitelor adancimi ale tesuturilor. Prin urmare rezultatele sunt mai bune si mai durabile prin combinarea metodelor, comparativ cu aplicarea unei singure metode.

Ce se obtine prin tratamentele de rejuvenare vaginala
  • – Tonifierea si recalibrarea vaginului

  • – Stimularea celulelor de a produce mai mult lubrefiant natural

  • – Ameliorarea raspunsului sexual

  • – Ameliorarea sau reaparitia orgasmelor

  • – Eliminarea mancarimii, iritatiilor si oricaror leziuni datorate subtierii tesuturilor

  • – Imbunatatirea functiei celulelor vaginale

  • – Ameliorarea functiei vezicii urinare si uretrei si consecutiv reducerea sau vindecarea incontinentei urinare

Rejuvenarea genitala nu este o procedura estetica, ci una functionala!