IMPLANT BIOIDENTIC | Informații

Informații

IMPLANTUL BIOIDENTIC

TERAPIA CU GRANULE HORMONALE BIOIDENTICE, unica in Romania, reprezinta o alternativa naturala de tratament, in doza redusa, de intretinere, a dezechilibrelor hormonale. TERAPIA DE SUBSTITUTIE HORMONALA BIOIDENTICA reprezinta una dintre cele mai eficiente si sigure forme de terapie hormonala disponibila la ora actuala femeilor sau barbatilor care sufera datorita dezechilibrelor hormonale.

Acest tip de tratament este indicat la femei in urmatoarele cazuri:

– sindrom premenstrual

– endometrioza

– fibrom uterin

– sindrom de ovare polichistice

– hipotiroidie

– depresie postnatala

– perimenopauza

– menopauza

– anxietate si depresie


Granulele bioidentice contin hormoni (estrogeni sau testosteron) derivati din surse vegetale naturale, care mimeaza hormonii organismului uman, fiind 100 % biologic identici cu formele umane de estradiol si testosteron si care sunt metabolizati numai cat este necesar. Beneficiile acestei terapii sunt excelente, principalele fiind:

– Reda concentrarea si atentia

– Imbunatateste apetitul sexual

– Elimina simptomele menopauzei

– Trateaza depresia si anxietatea

– Reduce riscul cancerului mamar si endometrial

– Creste energia

– Creste masa musculara si osoasa

– Reduce riscul de osteoporoza

– Reduce riscul de boala cardiaca

– Protejeaza impotriva pierderii colagenului din piele

– Reduce uscaciunea pielii

Tratamentul creste durata de viata si imbunatateste calitatea vietii prin restabilirea naturala a echilibrului hormonal. Echilibrul hormonal este esential pentru sanatate pe masura imbatranirii.

Hormonii bioidentici nu sunt sintetici, ei sunt naturali, derivati din plante, si sunt biologic identici cu hormonii produsi de organismul uman. Granulele hormonale bioidentice reprezinta singurul tip de tratament care poate furniza nivele hormonale constante, mici, fiziologice, timp de 3-5 luni la femei si 4-6 luni la barbati.

Terapia hormonala bioidentica este noua si a devenit rapid terapia optima pentru pacientii care imbatranesc sanatos – femei sau barbati. TERAPIA DE SUBSTITUTIE HORMONALA BIOIDENTICA (TSHB) elimina simptomele menopauzei, perimenopauzei, testosteronului scazut si multe altele.

Hormonii sunt eliberati uniform 24 ore pe zi, fara variatii, fara grija administrarii, fara efecte adverse. Procedura se efectueaza in cabinet, este minim invaziva si nu are efecte adverse. Granulele sunt mai mici decat un bob de orez, ele sunt inserate in tesutul adipos de sub piele (de regula in regiunea fesiera) si mimeaza activitatea ovarelor sanatoase in ceea ce priveste eliberarea de hormoni in sange. Implanturile bioidentice se insera de 2-3 ori pe an.

 
Un dezechilibru hormonal poate produce urmatoarele simptome:

– Dispozitie capricioasa

– Transpiratii nocturne

– Bufeuri de caldura

– Afectiuni specifice menopauzei

– Depresie

– Anxietate | iritabilitate

– Dificultate in a slabi in greutate

– Oboseala

– Tulburari de somn

– Acnee

– Apetit sexual scazut

– Simptome premenstruale severe

– Migrene

– Lipsa poftei de viata

La femeie, etrogenii bioidentici absorbabili reprezinta cei mai importanti hormoni PROTECTORI impotriva cancerului de san, cancerului de colon, diabetului, bolii cardiace, accidentului vascular cerebral, osteoporozei, bolii Parkinson si maladiei Alzheimer. Estrogenii sintetici administrati oral nu ofera aceste beneficii.

Programeaza-ti o consultatie la Dr. Raluca Hera, pentru a discuta detalii despre TRATAMENTUL HORMONAL BIOIDENTIC.