LASER | Procedura

Procedura

LASER

Tratamentul laser este neinvaziv, sigur si este o procedura ambulatorie, nu necesita spitalizare. O sedinta dureaza in total 15-20 minute, dar emisia laser nu dureaza mai mult de cateva minute. Nu este necesara anestezie. Zona genitala externa trebuie sa fie curata si uscata, fara nicio urma de crema, lotiune sau alte substante care ar putea interfera cu emisia laser-ului.

Tratamentul laser este resimtit ca un consult genital si este de regula usor tolerat. Aceasta deoarece interiorul vaginului nu prezinta foarte multe terminatii nervoase senzitive.

Pentru a reduce orice disconfort, se aplica un anestezic local la exterior, pe regiunea vulvei (labii, clitoris, perineu).

Majoritatea femeilor apreciaza tratamentul laser ca fiind confortabil, aproape de neresimtit.

Dupa tratament, poate fi prezenta o scurgere in cantitate redusa, timp de 2-3 zile, de aceea este indicata purtarea unui protege-slip. Durerea dupa tratament nu este de regula prezenta, poate aparea o jena usoara in primele 24 ore.

Dupa tratamentul laser este recomandat repaus sexual timp de 3-5 zile.

Cand apar efectele

In majoritatea cazurilor, senzatia de tonifiere vaginala se resimte incepand din ziua tratamentului, insa rezultatele depline se resimt la aproximativ 2 saptamani. Lubrefierea vaginala se imbunatateste dupa cateva saptamani de la tratament.

Cate tratamente sunt necesare

In functie de consultatia personalizata, vom stabili impreuna planul de tratament.