REJUVENARE GENITALA

Tratamente

REJUVENAREA GENITALA

REJUVENAREA GENITALA reprezinta un termen generic pentru o serie de proceduri care includ labioplastia, himenoplastia, recalibrarea vaginala si revitalizarea tesuturilor vaginale sau vulvare.

Avem la dispozitie urmatoarele optiuni de tratament:

– aplicare PRP | injectare de plasma proprie

– injectare de acid hialuronic

– lipofilling | injectare de grasime proprie

– tratament laser

– tratament radiofrecventa

Aceste tratamente pot fi aplicate singular sau in combinatia unui pachet de tratamente, care asigura o eficienta optima si cele mai bune rezultate. Odata cu procedura vaginala se poate trata si sfera genitala externa.

Programul de rejuvenare genitala da rezultate excelente si are riscuri minime.

In cadrul programului de rejuvenare genitala se inscrie REJUVENAREA sau REHIDRATAREA VAGINALA. Aceasta este o procedura neinvaziva, nechirurgicala, de restabilire a tonusului vaginal. Aceasta procedura este solicitata din ce in ce mai mult de catre femei de toate varstele.

Tratamentul se adreseaza cu succes urmatoarelor trei simptome frecvente:

laxitatea vaginala

incontinenta urinara

uscaciunea vaginala

Aceste simptome neplacute si deranjante sunt extrem de frecvente, insa majoritatea femeilor evita sa le discute cu medicul.

Varsta, sarcinile si nasterile, diverse afectiuni, probleme ale pielii sau anumite medicamente, sunt factori care contribuie la simptomele mentionate. Din fericire, avem la dispozitie proceduri avansate moderne, care ne permit tratarea acestor probleme fara vreo interventie chirurgicala.
Statisticile arata ca pana la 55 % dintre femeile in premenopauza si pana la 80 % dintre femeile in menopauza sufera de un grad de incontinenta urinara, iar uscaciunea vaginala afecteaza pana la 40 % dintre femeile in peri- si postmenopauza.

Studiile clinice au demonstrat ca tratarea incontinentei urinare si relaxarii vaginale la femei amelioreaza dramatic starea lor de bine.

Programul Intim creat de Dr. Hera are ca obiectiv ingustarea vaginului si canalului urinar, conducand la ameliorarea pierderilor de urina, vaginului larg si lubrefierii mucoasei vaginale (amelioreaza uscaciunea vaginala).

Procedura este efectuata in cabinet si dureaza aproximativ 60 minute.

Tratamentul este comparabil cu o consultatie ginecologica si este foarte bine tolerat. Pentru a reduce orice disconfort, se practica anestezie locala.

Activitatea de zi cu zi poate fi reluata imediat dupa procedura. Nu se descriu efecte adverse.

Tratamentul poate include si zona genitala externa, practicandu-se tonifierea acesteia prin labioplastie nechirurgicala.

Rejuvenarea vaginala amelioreaza de asemeni viata sexuala: experienta sexuala, satisfactia sexuala, disfunctiile sexuale, increderea in sine.

Rejuvenarea genitala nu este o procedura estetica, ci una functionala!