Situat la 2-4 cm de orificiul vaginal, inapoia simfizei pubiene, punctul G (G spot) corespunde unei zone de marime diferita de la o femeie la alta, formata dintr-o mucoasa granulara diferita de restul mucoasei vaginale. Este vorba de o convexitate a peretelui anterior vaginal, conectata cu aparatul genital erectil exterior, si care in urma stimularii provoaca un orgasm intens. Uneori, aceasta convexitate nu exista sau dispare – dupa interventii chirurgicale, dupa nasteri, dupa radioterapie, in menopauza, dupa o cura de slabire drastica etc.
G-SHOT sau AMPLIFICAREA PUNCTULUI G, este un tratament simplu, nechirurgical, care are cateva indicatii precise
Amplificarea punctului G este o metoda revolutionara bazata pe augmentarea de patru ori a zonei G. Procedura recreaza convexitatea la nivelul mucoasei peretelui anterior vaginal, permitand o stimulare mai buna, restabilirea sau ameliorarea placerii sexuale si resimtirea orgasmelor vaginale.
Procedura este realizata prin injectarea de acid hialuronic cu greutate moleculara mare sau colagen, special dezvoltate si procesate si care nu necesita testare cutanata. In urma injectarii se produce o hipervascularizatie in zona, cresterea sensibilitatii punctului G si in consecinta cresterea intensitatii, duratei si frecventei orgasmelor feminine.
Amplificarea punctului G conduce la senzatie sexuala si satisfactie sexuala marite.
Efectul este resimtit imediat dupa injectare si dureaza 1-3 ani, variabil de la o femeie la alta.
Riscurile procedurii sunt extrem de rare, ele cuprind
  • infectii urinare necomplicate
  • retentie urinara
  • iritatie uretrala
  • leziuni ale zonei de injectare: sangerare, infectie, abces, ulceratie, cicatrice, nodul
Procedura G-Shot poate fi combinata cu alte tehnici de rejuvenare, cum ar fi PRP sau radiofrecventa, pentru a tonifia si restul vaginului totodata si a reduce eventualele pierderi de urina.
Procedura G-Shot nu este recomandata femeilor care nu au avut niciodata orgasm vaginal.

G-SHOT | Procedura