PRP | Procedura

Procedura

PRP

Sedinta de PRP debuteaza printr-o recoltare clasica de sange – 10-40 ml. Acesta va fi prelucrat, apoi se separa serul bogat in factori de crestere si regenerare, iar acesta va fi injectat in zona genitala cu ajutorul unor microace, dupa aplicarea de anestezie locala. Procedura dureaza aproximativ 60 minute. Injectarea propriuzisa dureaza 10-30 minute si este complet nedureroasa.

Avand in vedere ca este vorba de un tratament autolog, adica provenit din propriul corp, nu exista reactii alergice, noduli, granuloame sau fenomene de rejet. Se pot observa usoara roseata, edem sau mancarime locala, timp de 2-3 zile dupa tratament.

Nu este necesara o perioada de recuperare dupa aceasta procedura. Activitatea curenta poate fi reluata imediat.

Chiar dupa prima sedinta de tratament, tesuturile incep sa se regenereze si rehidrateze, iar lubrefierea naturala este vzibil imbunatatita. Primele efecte resimtite sunt la contactul sexual, care este mai tonic, orgasmele sunt mai facile, apar sau se accentueaza orgasmele vaginale, datorita cresterii fluxului sangvin si rejuvenarii tesuturilor din zona.

Efectul tratamentului dureaza aproximativ 12 luni, dar procedura poate fi efectuata si mai des, iar efectele sunt cumulative. Pentru un efect cumulativ maxim, recomand efectuarea procedurii la un interval de 6-12 luni.