ACID HIALURONIC | Procedura

Procedura

ACIDUL HIALURONIC

Cum decurge injectarea de acid hialuronic

Toate procedurile sunt nechirurgicale si neinvazive. Se foloseste acid hialuronic dezvoltat specific pentru sfera genitala, cu ajutorul caruia se pot augmenta labiile mari si se poate tonifia si hidrata vaginul. Vaginul este injectat in stratul mucos cu acid hialuronic care hidrateaza si repulpeaza. Labiile mari sunt injectate cu acid hialuronic care da volum zonelor lipsite de elasticitate, repulpeaza si reda vulvei un aspect tanar.

Injectarea de acid hialuronic este o procedura care se efectueaza in ambulator, dureaza aproximativ o ora si se repeta la 12-18 luni. Se aplica anestezie locala pentru a evita orice disconfort datorat injectarii. Nu exista perioada de recuperare. Procedura este complet nedureroasa.

Produsele cu acid hialuronic pentru sfera genitala contin compusi naturali care sunt imediat inglobati in tesutul vaginal sau vulvar si produc efecte de rejuvenare. Dupa injectarea de acid hialuronic, refacerea tonusului vaginal conduce la reducerea iritatiilor si un confort vizibil ameliorat al activitatii de zi cu zi.

Dupa procedura

Nu este necesara o perioada de recuperare dupa injectarea de acid hialuronic. Activitatea curenta poate fi reluata imediat dupa tratament. Efectele depline ale tratamentului se resimt dupa cateva zile.

Posibilele efecte adverse (inflamatie, vanataie, roseata, edem, induratie, nodul, usoara sangerare, hematom) sunt rare, minime si se remit rapid. Nu este necesara o ingrijire speciala dupa tratament. La nevoie, se poate aplica gheata.