RADIOFRECVENTA | Procedura

Procedura

RADIOFRECVENTA

Tratamentul cu radiofrecventa este sigur, nedureros si este o procedura ambulatorie, nu necesita spitalizare.

Tratamentul cu radiofrecventa se efectueaza atat la intrarea in vagin, cat si la exterior, la nivelul vulvei si perineului. Este resimtit ca un consult genital si este de regula usor tolerat.

Majoritatea femeilor apreciaza tratamentul cu radiofrecventa ca fiind confortabil, aproape de neresimtit. Poate fi resimtita o usoara senzatie de caldura in timpul procedurii.

Dupa tratament, poate fi prezenta o scurgere in cantitate redusa, timp de 2-3 zile, de aceea este indicata purtarea unui protege-slip. Gelul utilizat ca lubrefiant in cursul procedurii va fi eliminat din vagin in decursul a catorva zile, ceea ce este absolut normal. Durerea dupa tratament nu este de regula prezenta, poate aparea o jena usoara in primele 24 ore.

Dupa tratamentul cu radiofrecventa, atat activitatea curenta cat si cea sexuala, pot fi reluate imediat fara restrictii.

Cand apar efectele

In majoritatea cazurilor, senzatia de tonifiere se resimte incepand din ziua tratamentului, insa rezultatele depline se resimt dupa cateva saptamani de la tratament, iar efectul maxim la 3-6 luni, cand remodelarea colagenului este finalizata.

Cate tratamente sunt necesare

In functie de consultatia personalizata, vom stabili impreuna planul de tratament initial. Tratamentul de intretinere este recomandat de 1-2 ori pe an, in special in menopauza.

Cum se desfasoara procedura

Se aplica un gel apos pe pielea labiilor mari si apoi se aplica un transductor manual care maseaza regiunea de tratat si care emite energia pulsata de radiofrecventa. Durata procedurii este 30-60 minute.

Ce poate face radiofrecventa

– Remodelarea sau rejuvenarea labiilor mari (vulvei)

– Conturare vaginala

– Recalibrarea labiilor mici

– Tonifierea perineului

– Tratarea cicatricilor